Facebook nyheter og Snapchat nyheter

Uendelig snaps, Loop-verktøy og Facebooknyhet

Snapchat

9. mai gjorde Snapchat en stor endring på hvordan man lager og sender snapper. Ikke bare har de gjort noen store designendringer og gitt oss et nytt Loop-verktøy – de har endelig gitt oss valget uendelig på tidsuret. Endelig kan man nyte en snap fullt ut – men husk, så fort du trykker deg ut av snappen blir den slettet.

Facebook

Facebook skal bekjempe dårlig innhold og dårlige landingssider. Folket har talt, vi er lei av å klikke oss inn på linker med dårlig innhold, ubehagelig innhold eller forstyrrende annonser. Vi ønsker ikke å bli villedet og Facebook har hørt på oss. Nå vil vi få færre linker og annonser i news feeden som linker til landingssider med dårlig kvalitet. Hurra!

I går kom jeg over en ny funksjon på Facebook som forsvant like fort som den dukket opp.. Det er mulig at dette ikke skal rulles ut i Norge enda, men spennende blir det! Det kommer nemlig en ny toppbilde-funksjon på sider hvor man kan laste opp videoer. Dette tror jeg kan bli veldig kult og jeg gleder meg til å prøve.

Kilder:
https://newsroom.fb.com/news/2017/05/reducing-links-to-low-quality-web-page-experiences/
https://www.snap.com/nb-NO/news/

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *