They Ask You Answer

They Ask You Answer – Marcus Sheridan

They Ask You Answer – A Revolutionary Approach to Inbound Sales, Content Marketing, and Today’s Digital Consumer

They Ask You Answer

I 2017 har man lett for å legge for mye penger i tradisjonelle medier og så glemmer man den store ressursen vi alle har foran oss og bruker flere timer hver eneste dag; internett. Boken gir en grunnleggende innføring i innholdsmarkedsføring, populært kalt “content marketing”. They Ask You Answer er et strålende verktøy for markedsførere som er interessert i å skape kvalitetsinnhold som en del av en større markedsføringsstrategi.

70 % av dagens forbrukere har tatt en kjøps-beslutning før de kommer inn i butikken. Hvis dette stemmer, er det da salgsavdelingen som har størst innflytelse på salget eller er det markedsførings-avdelingen?

De spør, du svarer

Når folk har et spørsmål stiller de det til søkemotorer som for eksempel Google. Hvis du har svaret skrevet som en artikkel på hjemmesiden din, vil riktig innholdsstrategi føre deg til toppen av søkeresultatene og bli sett av tusenvis hver dag. Hvis du ikke har svaret, vil folk mest sannsynlig finne det likevel, men hos konkurrenten din.

They Ask You Answer er en guide til hvordan man fra idè til gjennomføring jobber med å besvare spørsmål som nåværende eller potensielle kunder har. Denne strategien vil føre til tillit og godt kjennskap til produktet eller tjenesten du selger for deretter å potensielt føre til konvertering.

Selv med en god forståelse av innholdsmarkedsføring før jeg åpnet boken, fikk jeg en større forståelse for hvilke positive konsekvenser kvalitetsinnhold kan gi. Bokens 240 sider ble slukt på bare noen timer i mylderet av motivasjon, nysgjerrighet og ønske om å lære mer. Selv om jeg ble litt skuffet over en vel detaljert implementeringsplan for bedrifter på slutten (jeg ville gjerne lære enda mer), satt jeg igjen med en stor lyst til å skrive mer og besvare flere spørsmål.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *